четверг, 22 января 2015 г.

Як пройшов ІІ та ІІІ етап обласного конкурсу " Учитель року 2015"

20 січня 2015 року пройшов ІІ етап конкурсу " Учитель року 2015" в номінації Правознавство на базі Вінницького інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.
Сім конкурсантів , що пройшли до ІІ етапу конкурсу( Лавров В., Мишакова Л., Зрібняк А., Назарук Т., Коваль Т., Олійник  Л., Яворська А.,) виконували творче завдання, яке полягало в написанні плану - конспекту уроку на тему " Цивільно - правові договори". ( протягом 45 хв.).
Наступним етапом конкурсу було представлення конкурсантами  своїх майстер-класів. Кожен з учасників конкурсу представив дуже гарні майстер-класи, але найяскравішим був майстер-клас Зрібняк А., на тему " Громадянство  в Украні" . Вона подарувала учасникам конкурсу незабутню туристичну подорож країнами світу, Кожен конкурсат отримав туристичну путівку, та паспорт іноземної держави з своїм фото.Хтось був підданим з Великобританії чи Японії ,хтось біпатридом з Бразилії, інші були громадянами різних країн світ.Своїм майстер-класом   Ганна Борисівна Зрібняк довела ,що в такий спосіб можна не лише пояснити учням нову тему, але і    подарувати їм массу позитивних емоцій . Нажаль до ІІІ етапу конкорсу  пройшли не всі , а лише 5 учасників конкурсу ( Лавров В., Мишакова Л.,  Назарук Т.,  Олійник  Л., Яворська А.,) .
ІІІ етап конкурсу відбувся 21 січня на базі СЗШ № 6 м. Вінниці , де конкурсанти давали відкриті уроки. Четверо конкурсантів для учнів 9 класів пояснювали тему " Цивільно - правові договори" (Лавров В., Мишакова Л.,., Олійник  Л., Яворська А.) , а для 10 класу тему " Правопорушення " розкривала Назарук Т., .Після підведення підсумків конкурсу були визначені наступні місця.
І місце -Назарук Т. (Заклад «ЗШ І-ІІІ ст. №11 ВМР»)
ІІ місце - Мишакова Л. (НВК:Гайсинська СЗШ -інтернат І-ІІІст. - гімназія)
ІІІ місце - Лавров В.(Тиврівський ліцей – інтернат  поглибленої  підготовки в галузі науки
Лауреатами конкурсу стали:
Олійник  Л.( Погребищенський р-н, ЗШ І-ІІІ ст. с.Спичинці) та
Яворська А.(КЗ «ЗНВК І-ІІІ ст.«школа-дитячий садок» №6 Козятинської міської ради»)

4 комментария:

  1. Шановна Лариса! Дякую за гарні та щирі слова. Я сподіваюсь, що незабаром ми зможемо здійснити реальну подорож та добре відпочити. Бажаю успіхів!

    ОтветитьУдалить
  2. Все в наших руках! Дякую за коментар!

    ОтветитьУдалить
  3. Шановна Лариса Миколаївна Вітаємо Вас з перемогою (ІІ місцем в області) в конкурсі "Учитель року 2015" в Номінації "Правознавство".Бажаємо Вам творчого натхнення та успіхів у подальшій Вашій роботі .Пропонуємо переглянути Вам статтю на сайті Районного відділу освіти http://www.gnedu.vn.ua/news-461.html

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить